Živković i Imamović napustili Vitez

Pred početak priprema

Živković i Imamović napustili Vitez

Nogometni klub Vitez danas je počeo sa pripremama za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi. Na prozivci trenera Ante Miše se nisu pojavila četiri igrača iz proljetnog sastava.

Riječ je o Tomislavu Čuljku, koji je pojačao Osijek, te Aleksandru Živkoviću i Arminu Imamoviću, koji su zatražili ispisnicu. Na prozivci nije bilo niti Pinjuha koji je opravdano odsutan.

Aleksandar Živković je nakon mnogo godina odlučio napustiti ekipu Viteza, te sreću potražiti u Njemačkoj, a ime kluba nije poznato, kao ni u slučaju Imamovića. 

Vitez je navodno već pronašao adekvatne zamjene za ove igrače, te će se u narednih nekoliko dana klubu pridružiti četiri nova igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.