Živković: Pokušat ćemo iznenaditi Napredak

Glasinac dočekuje lidera na tabeli

Živković: Pokušat ćemo iznenaditi Napredak

D. Vejo

U posljednjem kolu jesenjeg dijela Druge lige Republike Srpske grupa Istok, epitet derbija nosit će utakmica na Sokocu, gdje će snage odmjeriti domaći Glasinac i lider na tabeli ekipa Napretka iz Donjeg Šepka.

Svakako veliki ispit za domaći tim, kojem su bodovi prijeko potrebni. 

"Čeka nas jedna izuzetno teška utakmica. U goste nam dolazi prvoplasirani tim na tabeli. Neće biti lako, jer oni imaju dosta kvalitetnu ekipu što pokazuju i rezultati. Mi smo kompletni, s toga ćemo pokušati iznenaditi ekipu Napretka i doći do tri boda koja bi nam mnogo značila", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Glasinca, Nikola Živković.

Susret ova dva tima zakazan je za sutra od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi