Živković: Sve osim pobjede bio bi neuspjeh

Veznjak Glasinca o gostovanju u Dvorovima

Živković: Sve osim pobjede bio bi neuspjeh

D. Vejo

Fudbaleri Glasinca će u okviru devetog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, gostovati ekipi Proletera u Dvorovima.

Iako teško gostovanje, Sokolčani se nadaju čitavom plijenu.

"Očekuje nas jedno veoma teško gostovanje u Dvorovima. Idemo ekipi Proletera koja će sigurno protiv nas tražiti bijeg iz opasne zone. Nažalost na gostovanje idemo bez pet ključnih igrača koji imaju kartone. Sve osim poraza bio bi neuspjeh. Proleter ima solidnu ekipu, a kući veoma dobro igraju, s toga neće biti lako ali pokušat ćemo izboriti povoljan rezultat", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Nikola Živković.

Utakmica između Proletera i Glasinca igra se u nedjelju od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti