Živković: Sve osim trijumfa, bio bi neuspjeh

Sokolčani dočekuju Brčake

Živković: Sve osim trijumfa, bio bi neuspjeh

D. Vejo

Fudbaleri Glasinca će u okviru 13. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok na svom terenu dočekati ekipu Ilićke 01 iz Brčkog.

Kada je u pitanju Glasinac, Sokolčani zauzimaju osmu poziciju na tabeli, dok su gosti iz Brčkog trenutno četvrtoplasirani tim. Domaćinu su bodovi prijeko potrebni, s toga iz tabora Glasinca najavljuju da u ovoj utakmici idu na čitav plijen.

"Dolazi nam ekipa Ilićke 01 iz Brčkog, očekuje nas težak meč, ali sve osim trijumfa bi bio neuspjeh. Respektujemo protivnika, ali nama su bodovi neophodni", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Glasinca, Nikola Živković.

Susret ova dva tima zakazan je za sutra od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi