Živković: Teško gostovanje, nadamo se povoljnom rezultatu

Druga liga RS, Istok

Živković: Teško gostovanje, nadamo se povoljnom rezultatu

D. Vejo

U okviru 20. kola Druge lige Republike Srpske Istok, fudbaleri Glasinca 2011 će priliku za novu pobjedu tražiti u duelu sa ekipom Jedintva. 

Fudbaleri Glasinca nalaze se na sredini tabele, tačnije na šestoj poziciji. Iako su stabilni na sredini, oni svoje ambicije povećavaju. Na gostovanju u Brodac kako kažu, idu po pozitivan rezultat.

"Gostujemo ekipi jedinstva. Imaju odličnu ekipu i igraju veoma dobro na svom terenu tako da će to biti jedno teško gostovanje ali mi se nadamo povoljnom rezultatu. Imamo par suspendovanih igrača koji ne mogu nastupati u predstojećem meču, ali povrh svega atmosfera je na zavidnom nivou. Idemo na što bolji rezultat po nas. Moramo dati svoj maksimum", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Glasinca 2011, Nikola Živković.

Utakmica između Jedinstva i Glasinca 2011 igra se u nedjelju od 15 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi