Živković: Tri boda su nam neophodna

Glasinac dočekuje Guber

Živković: Tri boda su nam neophodna

D. Vejo

Fudbaleri Glasinca će u okviru šestog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, na svom terenu ugostiti ekipu Gubera iz Srebrenice.

Remi iz prošlog kola, Sokolčani žele što prije zaboraviti, te osvjetliti obraz pred svojom publikom, na način da sav plijen ostave kod kuće.

"Dočekujemo novajliju u ligi, ekipu Gubera iz Srebrenice, koji se do sada pokazao kao jedan solidan tim. Mi u ovu kao i svaku drugu utakmicu idemo na tri boda. Želimo obradovati naše navijače s novom pobjedom", izjavio je za SportSport.ba vezni fudbaler Glasinca, Nikola Živković.

Utakmica između Glasinca i Gubera na rasporedu je u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi