Trener Radnika razočaran nakon poraza na Koševu

Žižović: Nema potrebe da se psuje mojim igračima, to nikada neću dozvoliti!

Samir Mlaćo

Radnik je pružio dobru partiju na Koševu, ali ipak kući se vraća praznih džepova. Trener gostiju Mladen Žižović je imao šta reći nakon meča.

"Mislim da smo igrali dobro. Zaslužili smo bod, a u prvom dijelu smo primili pogodak. Sarajevo nije postiglo pogodak iz neke dobre igre, već nakon centaršuta. Dva igrača su mi završila u bolnici i Radnik je klub koji ne zaslužuje ovakve kritike. Mi smo prepoznatljivi po fair playu i došli smo da igramo fudbal. Danas nam to nije omogućeno, a nikada neću dozvoliti da se moji igraču vrijeđaju. Ovo nije prvi put i to ne priliči klubu kao što je Sarajevo. Nema potrebe da se psuje mojim igračima. Nije ovo prvi put. Možda je navijačima Sarajeva krivo što smo ih pobjeđujemo u Bijeljini. Znam da Sarajevo ima veliki broj navijača, ali nikome neću dozvolii da vrijeđa moje igrače i da im psuje", kazao je Žižović.

Top Komentari

Pasha79
Ti onu igru poslije gola Radnika nazivaš fudbalom ??? Pa svaki je igrač barem jednom ležao na travi sa potrebom ili ne ???
75 34
ratip irats
Novinaru, sto ga ne pitate sto su se valjali do gola? Kakvu su igru igrali? Nikakvu!!
75 33

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi