Žižović: Očekujemo praznik fudbala u Semberiji

Trener Radnika pred meč sa Zvijezdom 09

Žižović: Očekujemo praznik fudbala u Semberiji

Radnik iz Bijeljine će u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati ekipi Zvijezde 09, protiv koje će tražiti četvrtu pobjedu u sezoni.

Pred ovaj meč je za medije govorio trener Radnika Mladen Žižović, koji je poprilično optimističan uoči duela sa posljednjeplasiranim timom na tabeli koji jedini do sada nije osjetio slast pobjede u ovoj sezoni.

"Očekuje nas derbi Semberije u kojem ćemo tražiti pobjedu i da se učvrstimo u sredini tabele. Poštujemo ekipu Zvijezde 09, koja je u ovom trenutku pod pritiskom jer su na začelju i to ćemo pokušati još više iskoristiti kako bismo došli do željenog cilja", rekao je Žižović.

Trener Radnika u ovom susretu neće moći računati na povrijeđene igrače Dušana Martinovića i Vladimira Bradonjića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Činenica je da ćemo u ovaj susret ući malo oslabljeni jer u timu neće biti Martinovića i Bradonjića, ali mi imamo kvalitetan tim koji može adekvatno odgovoriti zahtjevima i parirati Zvijezdi 09. Vjerujem da će ovo biti praznik fudbala u Semberiji gdje očekujem fer i korektnu igru, te pune tribine stadiona u Ugljeviku", dodao je trener Radnika.

Utakmica se igra sutra (srijeda) na Gradskom stadionu u Ugljeviku s početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi