Žižović: Sami smo krivi za poraz

U Borcu još analiziraju kiks

Žižović: Sami smo krivi za poraz

Midhat Šljivak

Šokantan poraz od Mladosti dobro je uzdrmao sve u redovima Borca, čiji su igrači tokom utakmice napravili ogroman broj grešaka. 

Trener Dragan Jović će imati pune  ruke posla kako bi poljuljanoj ekipi što prije vratio samopouzdanje.

"Bojim se da su pojedini igrači bodove upisali i prije početka utakmice i to nas je koštalo. Upozoravao sam prošle nedjelje da se Mladost ne smije podcjeniti, jer su se dobro pojačali, ali sve je bilo uzalud. Uz sve to napravili smo i veliki broj grešaka koje su rezultat nervoze u našoj igri", rekao je Dragan Jović.

Iskusni vezista Mladen Žižović je u sudijskoj nadoknadi vremena mogao da svoj tim spasi poraza.

"Odigrali smo loše i samo smo krivi za poraz. Ne želim da umanjim igru i pobjedu Mladosti, ali mi smo im mnogim greškama umnogome olakšali posao da dođu do pobjede. Napravili smo korak unazad kad je Evrope u pitanju i sad moramo negdje da nadoknadimo ono što smo izgubili. Možda je Radnik prava prilika za popravni. Ne možemo dva puta da ponovimo lošu partiju, tako da se nadamo dobrom rezultatu u Bijeljini", rekao je Mladen Žižović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.