Žižović: Sretni, spretni i kvalitetni

Trener Radnika

Žižović: Sretni, spretni i kvalitetni

E. Škorić, foto: D. Kurbegović

Ekipa Radnika šokirala je Mladost u Doboju kod Kaknja, pa je u susretu 23. kola Premijer lige slavila s 3:0.

Trener Radnika Mladen Žižović mogao je da bude zadovoljan konačnim ishodom i novom pobjedom svog tima, koji je na proljeće ostvario tri pobjede u četiri meča uz remi u Mostaru protiv Zrinjskog.

"Sasvim zasluženo smo slavili. Dali smo gol iz penala, poslije nam se sve otvorilo na invidivualni kvalitet. Dominirali smo u čitavaom meču, kontrolisali smo sve i pokazali smo da možemo pored sretni i spretni, biti i kvalitetni. Čestitam igračima, ovo je njihova zasluga i njima želim sve najbolje u karijeri", kazao je Žižović.

Sretan je zbog pobjede i dva gola bio junak meča Irfan Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljni smo. Igrali smo bolje tokom svih 90 minuta. Mladost je imala nesreću da dobije crveni karton, ali sve u svemu smo zadovoljni", kazao je Hadžić.

Nakon ove pobjede Radnik se popeo na peto mjesto sa 32 boda i u igri je za Evropu, a Mladost je sada osma sa 30 bodova.

Top Komentari

6HM6
Ko?? Ademir Sehovic.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti