Ibrahimović ljetos nazvao Al-Khelafija i ponudio mu da se vrati u PSG: "Nasmijao se, ali..."

U novoj knjizi otkrio dosta toga

Ibrahimović ljetos nazvao Al-Khelafija i ponudio mu da se vrati u PSG: "Nasmijao se, ali..."

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović objavio je novu knjigu o svom životu pod nazivom "Adrenalina".

Švedski napadač je prije skoro deset godina objavio knjigu "Ja sam Zlatan" u kojoj je otkrio dosta toga o svom životu i karijeri, te je nekim pikanterijama izazvao ogromnu pažnju javnosti.

Ibrahimović je odlučio da je vrijeme za novu knjigu koju je nazvao "Adrenalina", te je ponovo otkrio neke stvari koje javnosti nisu bile poznate.

Šveđanin briljira u dresu Milana u prethodnih godinu dana iako je nedavno proslavio 40. rođendan i nema namjeru da još uvijek okači kopačke o klin.

Ljetos je produžio ugovor s Milanom, ali je u novoj knjizi otkrio da je čak razmišljao o odlasku sa San Sira i povratku u PSG.

Ibrahimović je priznao da je pred početak ove sezone kontaktirao predsjednika francuskog kluba Nassera Al-Khelafija i da je ponudio da se vrati u Pariz, ali ne kao fudbaler.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ovog ljeta ponudio sam se PSG-u da budem sportski direktor. Nazvao sam Nassera i predložio mu da ću doći u PSG i dovesti njegovu ekipu u red ukoliko ne produžim ugovor s Milanom. On se nasmijao na to, ali mi nije rekao ne", napisao je Zlatan u knjizi "Adrenalina".

Ibrahimović je u PSG-u proveo četiri godine i ostavio je dubok trag. Odigrao je 180 mečeva i zabio je čak 156 golova, te je upisao još 61 asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi