Zlatan Ibrahimović danas slavi veliki jubilej

Igra svoju 800. utakmicu u karijeri

Zlatan Ibrahimović danas slavi veliki jubilej

Endin Čaušević

Manchester United danas igra na gostovanju protiv Watforda u utakmici petog kola engleske Premier lige.

United će danas ići na pobjedu s obzirom da je poražen prošlo kola na domaćem terenu od Cityja u gradskom derbiju. Današnja utakmica protiv Watforda je posebna za Zlatana Ibrahimovića koji je ovog ljeta stigao u redove Crvenih đavola.

Naime, Mourinho je Ibrahimovića i danas uvrstio u prvi sastav, a ovo je za Šveđanina 800. utakmica u njegovoj bogatoj karijeri. Ibrahimović je u svojoj karijeri nastupao za Malmo, Ajax, Barcelonu, Inter, Milan, Juventus, PSG i sada Manchester United.

U klupskoj karijeri Ibrahimović je odigrao 683 utakmice i postigao je 397 golova. Za reprezentaciju Švedske upisao je 116 nastupa, a mrežu protivnika tresao je 62 puta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi