Zlatan im je idol, a podržavaju ratnog zločinca!

Navijači PAOK-a podržali Ratka Mladića

Zlatan im je idol, a podržavaju ratnog zločinca!

Od velikog derbija između PAOK-a i Olympiacosa prošlo je deset dana, a dlanove pristalica solunskog kluba pred početak utakmice zagrijao je i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i miljenik navijača "crno-bijelih", Zlatan Muslimović.

Pred sami početak utakmice Zlatan je udarcima u bubanj davao ritam tribinama za pravi pakao koji je dočekao aktuelnog šampiona na Tumba stadionu u Solunu.

Iako je Zlatan Muslimović veliki ljubimac PAOK-ovih tifoza to ih nije spriječilo da transparentom daju podršku ratnom zločincu Ratku Mladiću, a na transparentu je pisalo "Sloboda za pravoslavnog heroja Ratka Mladića".

Na meču koji je na stadionu Tumba završen bez golova fudbaleri PAOK imali su podršku i navijača Partizana, što se moglo vidjeti po zastavama Partizana koje su na stadion unijeli Beograđani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti