Zlatan Muslimović se vratio u PAOK, ali kao navijač!

Specijalni gost na derbiju

Zlatan Muslimović se vratio u PAOK, ali kao navijač!

Zlatan Muslimović je ostavio veliki trag igrajući za grčki PAOK u razdoblju od 2008. do 2011. godine. Za to vrijeme je bivši napadač bh. reprezentacije postao veliki ljubimac navijača ali je i sam postao veliki navijač crno-bijelih.

Nakon odlaska iz Soluna, Muslimović nije prestao sa praćenjem i pružanjem podrške svom bivšem klubu a fanatični Grci su još davno prepoznali njegovu strast.

Dokaz tome je dolazak Zlatana Muslimovića na derbi protiv Olympiakosa (0:0) koji se igrao na popularnoj Toumbi. Naš bivši napadač je prije utakmice vodio navijanje a pratio ga je cijeli stadion. Atmosfera je bila sjajna.

Muslimović se oglasio na društvenim mrežama riječima da će vječno pamtiti tu noć i da će do kraja života PAOK biti u njegovom srcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.