Zlatko Čondić: Nezadovoljan sam polusezonom za nama, pojačanja ne planiramo
Trener HNK Troglav Zlatko Čondić nije oduševljen polusezonom koja je iza njegovog kluba a kaže da se klub u zimskoj pauzi neće pojačavati.

Trener HNK Troglav za SportSport.ba

Zlatko Čondić: Nezadovoljan sam polusezonom za nama, pojačanja ne planiramo

HNK Troglav je prije početka natjecanja u Drugoj ligi Federacije - Jug slovio za jednog od favorita za plasman u viši rang natjecanja, no za Livnjake u ovoj polusezoni nije sve pošlo onako kako su zamislili.

Klub se trenutno nalazi na 6.mjestu s velikih 14 bodova zaostatka za vodećim Posušjem a trenera momčadi Zlatko Čondić za SportSport.ba govorio je o minuloj polusezoni te ambicijama Troglava u nastavku sezone. Podsjetimo, livanjski klub ove je godine navršio 100-tu obljetnicu a uveličati proslavu Troglavu pomogli su nogometaši Hajduka koji su gostovali u Livnu i odigrali prijateljsku utakmicu s Troglavom koja je završila 0:0 uz dobru igru domaćina, mnogo bolju nego su pružali na nekim mečevima tijekom sezone.

"Ne možemo u potpunosti biti zadovoljni bodovno ovom polusezonom za nama". - kaže Čondić i nastavlja: - "s obzirom na kvalitet momčadi imali smo visoke ciljeve. Posložili smo doista dobro momčad ali nije sve išlo kako smo planirali. Nismo imali ni sreće u realizaciji, a stvarali smo dosta prilika. Ono što me veseli jeste igra i tempo kojim igramo, mi igramo uvijek na pobjedu i težimo posjedu. Imali smo i par utakmica za zaborav no što je tu je.  Poseban plan za pripreme nemamo, obzirom na financijsko stanje koje kao u većini klubova nije najsjajnije. To pokušavam nadomjestiti sa kontinuirano plasiranim treninzima i sa veoma malom stankom. U post natjecateljskom periodu radimo analize i korekcije . Ne planiramo nikakva pojačanja, želimo zadržati postoječi kadar i ako to uspijemo bit ćemo zadovoljni. Čekamo tren kad će nam se priključiti jako bitan ozlijeđeni igrač Krezo te uz još par talentiranih momaka iz našeg omladinskog pogona, to će uglavnom biti to" - rezimirao je trener Troglava polusezonu i najavio proljetni dio natjecanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije