Zlatković: Teška, ali mnogo važna pobjeda

Nogometaš Tuzla Cityja

Zlatković: Teška, ali mnogo važna pobjeda

E. Oštraković

Ekipa Tuzla Cityja ostvarila je, nakon velike borbe pobjedu na domaćem terenu protiv Borca sa 2:1.

Oba gola u pobjedi postigao je sjajni Vojo Ubiparip, te je tako donio velika tri boda svojoj ekipi.

Izuzetno zadovoljan igrom svojih saigrača, ali i ličnom izvedbom bio je Nemanja Zlatković.

"Odlična utakmica, od samog početka borbeno sa obje strane. Mogla je publika da uživa , jer je bilo lijepih akcija. Teška pobjeda, ali mnogo važna", rekao je Zlatković, te je dodao:

"Protiv Radnika smo imali loš dan i nadamo se da se neće ponoviti. Danas smo to oprali, i ostavili srce na terenu. Publika nas je nosila kad nam je bila potrebna podrška. Osjetili smo to i na kraju su nas nosili, te smo ostvarili važnu pobjedu. Moram na kraju da dodam da ovu pobjedu posvećujemo našem kapitenu Ivanu Kostiću i Nikoli Mitroviću koji su van terena zbog povrede, te nadam se da će se što prije vratiti na teren", završio je Zlatković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu ekipa Tuzla Cityja gostuje u Doboju kod Kaknja, a protivnik je Mladost.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi