Zlatku Kranjčaru učinjena velika nepravda u Iranu

Ispunio cilj, ali dobio otkaz

Zlatku Kranjčaru učinjena velika nepravda u Iranu

Nekadašnji izbornik reprezentacije Hrvatske Zlatko Kranjčar dobio je otkaz na klupi U23 reprezentacije Irana.

On je ovaj tim preuzeo prošle godine, a pred njim je postavljen cilj da izbori plasman na Azijsko U23 prvenstvo što je on i uspio da uradi. Ipak, bez obzira što je ostvario cilj dobio je otkaz.

O ovom slučaju je govorio i predsjednik Fudbalskog saveza Irana Mahdi Taj.

"Pod vodstvom Kranjčara iranska ekipa se uspjela plasirati na Azijsko U23 prvenstvo, ali vodstvo je odlučilo da ćemo dati priliku drugom treneru", rekao je Taj.

Inače, Kranjčar je široj javnosti ostao poznat po tome što je svojevremeno vodio reprezentaciju Hrvatske, a poslije toga je većinom radio u inozemstvu i zemljama kao što su Katar ili Iran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi