Zmaj klizećim startom pokušao zaustaviti svog trenera

Kolašinac ne štedi ni trenera

Zmaj klizećim startom pokušao zaustaviti svog trenera

Fudbaleri Schalkea spremaju se u austrijskom Veldenu za napore koji ih očekuju u novoj sezoni Bundeslige. Novi trener Rudara Andre Breitenreiter, koji je u prošloj sezoni sjedio na klupi Paderborna, zadao je žestok tempo.

Čak ni on ne izbjegava raditi i trenirati sa svojim izabranicima, pa se tako u jednoj od vježbi našao među akterima na terenu.

I dok je nastojao objasniti vježbu svojim fudbalerima, beskompromisni Sead Kolašinac, bklizećim startom pokušao je zaustaviti svog šefa.

Da li je uspio, to nažalost trenutak u kojem je napravljena ova fotografija ne otkriva, ali jasno je da će potpuno oporavljeni reprezentativac Bosne i Hercegovine biti veliko pojačanje za Rudare u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti