Zmajevi će danas saznati grupu za potencijalni Euro: Možemo proći katastrofalno...

Zmajevi će danas saznati grupu za potencijalni Euro: Možemo proći katastrofalno...

2. Španija, Poljska/Rusija/Švicarska, Češka, BiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će saznati grupu za Evropsko prvenstvo, iako se tamo još nije ni plasirala.

Sada se okrećemo onoj lajlakšoj grupi. Iz drugog šešira priželjkujemo reprezentacije poput Poljske, Švicarske ili Rusije. Naravno, ove ekipe nisu nimalo naivne, ali su svakako lakši rivali od Francuske ili Hrvatske.

Kada je u pitanju treći šešir, najviše se nadamo Austriji ili Češkoj, ali ni reprezentacija poput Turske nas ne bi trebala prepasti previše.

Idealna grupa u najlakšem scenariju bi izgledala ovako: Španija, Rusija, Češka, BiH.

Top Komentari

azmir
Ma treba pucat na najacu grupu,da odmah francuze izbacimo da nam bude lakse u finalu
16 0
nekonesto2019
Izvucemo cunu. Nismo se mi kvalifikovali. Vidis ti naseg mentaliteta mi smo vec na Euru, a ne mozemo Armenije pobjediti. i ovi novinari su seratori zesci.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi