Zmajevi će imati podršku u Minsku

Navijači BiH stigli u aranžmanu Centrotoursa

Zmajevi će imati podršku u Minsku

U popodnevnim satima su u prijestolnicu Bjelorusije stigli i navijači Bosne i Hercegovine, u aranžmanu Centrotoursa, zajedno sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Uoči sutrašnje veoma važne utakmice protiv Bjelorusije u Minsku, podršku sa tribina stadiona u glavnom gradu Bjelorusije imaće i naši Zmajevi, koji su stigli u avionu zajedno sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine u popodnevnim satima u Minsk.

Osim navijača pristiglih u aranžmanu Centrotoursa, očekuje se da tokom današnjeg dana u Bjelorusiju stigne i grupa BH Fanaticosa iz Litvanije, gdje prate košarkašku reprezentaciju BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.