Zmajevi stigli u Englesku, Sergej Barbarez se nije osjećao najbolje i nije otputovao

Priključit će se naknadno

Zmajevi stigli u Englesku, Sergej Barbarez se nije osjećao najbolje i nije otputovao

Eldar Ganibegović, foto: T. Hebib

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine stigla je čarter letom u Newcastle, ali bez selektora Sergeja Barbareza.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra od 20:45 sati na St James' Parku u Newcastleu igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Engleske.

Prethodnih dana Zmajevi su se pripremali u Sarajevu, tačnije u Butmiru, a danas su čarter letom u 10 sati otputovali na Otok.

N/FSBiH je potvrdio da Sergej Barbarez nije putovao s ekipom, jer se uoči polijetanja za Englesku osjećao loše i ostao je u Sarajevu.

No, seletkor našeg nacionalnog tima sada se osjeća bolje i u Engleskoj će se ekipi priključiti naknadno drugim prijevozom.

Oglasi

Za danas je u 17:30 po lokalnom vremenu zakazana press konferencija, a potom u 18:00 i zvanični trening naše reprezentacije na St James' Parku, odnosno po našem u 18:30 press, a u 19:00 trening.

Slijedi utakmica protiv Italije 

Dan nakon utakmice, odnosno u utorak, Zmajevi čarter letom iz Newcastlea putuju za Pisu, te će odraditi i zatvoren trening.

Peti juni je slobodan dan, a onda će 6. i 7. juna odraditi po jedan trening od 18 sati, koji će biti otvoreni po 15 minuta.

Službeni trening na Carlo Castellani stadionu je 8. juna od 19:00, a pola sata ranije zakazana je press konferencija.

Reprezentativni prozor zatvaramo u nedjelju kada od 20:45 u Empoliju igramo prijateljski meč protiv Italije.

Top Komentari

velez mo
Barba najjaci si voli te Mostar i Red Army.Sretno Lave Naš
2 0
Medo-Brundo
Rano ti je pozlilo od svega ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi