Zmajevi mnogo bolji, gol visi u zraku

"Grmi, sijeva oko turskog gola"

Zmajevi mnogo bolji, gol visi u zraku

Adnan Beganović

Prvih 45 minuta susreta između Bosne i Hercegovine i Turske je iza nas. Izabranici Fatiha Terima bolje su ušli u susret i već u 4. minuti su poveli, da bi naši reprezentativci nakon toga zaigrali mnogo bolje te sjajnim golom Salihovića izjednačili.

Već u 4. minuti hladan tuš za sve Bosance i Hercegovce. Nakon jedne gužve u šesnaestercu Emre se najbolje snalazi i dovodi svoju momčad u vodstvo.

Od 20. do 25. minute Zmajevi su napravili pritisak, što je urodilo plodom. Slobodnjak sa oko 25 metara, Sejad Salihović uzima loptu i sjajnim šutem skida paučinu sa gola Demirela.

Pored ovog pogotka naši reprezentativci imali su još nekoliko sjajnih prilika, ali Džeko i Misimović u presudnim trenucima nisu bili prisebni.

U nastavku nas sigurno očekuje uzbudljiv susret i nadamo se pobjeda naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.