Amerikanci su poslije utakmice mogli vidjeti šta znači ljubav prema Bosni i Hercegovini

I pored poraza

Amerikanci su poslije utakmice mogli vidjeti šta znači ljubav prema Bosni i Hercegovini

Admin Čaušević

Minimalan poraz reprezentacije BiH u Los Angelesu za kraj neuspješne 2021. godine.

Disciplinovana i požrtvovana igra sa igračem manje nije nagrađena pozitivnim rezultatom. Amerikanci su do pobjede stigli golom u posljednjim minutama.

Amar Begić je neoprezno, a možda i prestrogo dobio crveni karton u finišu prvog poluvremena pa je znatno otežao posao saigračima u nastavku.

U nastavku "reprezentacija BiH iz Premijer lige" je dobro stajala na terenu, posebice u odbrani, ali primljeni gol u 89. minuti značio je i poraz.

Od nekoliko hiljada navijača na Dignity Health veća grupa je navijala i za BiH koji su poslije susreta pokazali ljubav prema domovini.

I pored poraza uslijedili su aplauzi te uobičajna zajednička pjesma navijača i zagrljenih reprezentativaca BiH.

Hvala navijačima na podršci ‼

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Saturday, December 18, 2021

Obzirom na prikazano može se reći da su igrači iz Premijer lige osvjetlali obraz i definitivno nisu razočarali, ali sigurno ostaje žal za porazom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi