Zmajevi ne žele posjete iz N/FSBiH

Uoči susreta sa Katarom

Zmajevi ne žele posjete iz N/FSBiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak (10. avgusta) igra kontrolnu utakmicu sa Katarom u jeku novih incidenata i nemira vezanih za N/FSBiH.

Naime, nakon što je Skupština N/FSBiH odbila prijedlog statuta iz UEFA-e i FIFA-e, bh. fudbal je doveden na rub ponora, a reprezentacija BiH na prag isključivanja iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

To je svakako naljutilo svakog zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu, ali i same reprezentativce BiH, koji su ogorčeni postupcima čelnika N/FSBiH.

Tako su naši Zmajevi odlučili  da ne žele da ih posjećuju čelnici N/FSBiH tokom okupljanja uoči utakmice sa Katarom, a velika većina bh. reprezentativaca poziva sadašnje vodstvo N/FSBiH na ostavke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti