Ugledni BBC nije štedio Zmajeve u ocjenivanju!

Džeko najbolje ocijenjeni

Ugledni BBC nije štedio Zmajeve u ocjenivanju!

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina će propustiti još jedno Evropsko prvenstvo. Baraž je opet bio koban, sada je uspješnija bila Sjeverna Irska. 

Imali Zmajevi vodstvo golom Radeta Krunića, na momente su igrali izuzetno dobro, stvarali su i prilike, mogli i sve završiti nakon 90 minua, ali penal lutrija je otišla na stranu Sjeverne Irske.

Ugledni BBC nije štedio bh. fudbalere prilikom ocjenivanja njihovog nastupa. Najbolje je prošao Edin Džeko s ocjenom 5.4, dok je najlošiji bio Siniša Saničanin 4.52.

Osim Džeke veću ocjenu od pet dobili su još Ibrahim Šehić (5.33), Rade Krunić (5.13) i Miralem Pjanić (5.08).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ostali igrači su ocijenjeni ovako: Cimirot - 4.99, Cipetić 4.96, Ahmedhodžić 4.93, Lončar 4.93, Kolašinac 4.92, Hotić 4.88, Višća 4.73, Hadžiahmetović 4.67, Hajradinović 4.66 i Gojak 4.57.

Na drugoj strani igrači Sjeverne Irske su poprilično nagrađeni. Stuart Dallas je bio igrač utakmice za BBC s ocjenom 8.63, dok je "najslabija" karika bio George Saville (7.27).

Top Komentari

Paradajz
Dzeko i Visca najgori mogu oni ocjenjivati do sutra
27 5
Halilovich
Loncar vecu ocjenu dobio od gojaka ??? vrh ???
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi