Zmajevi odradili večernji trening

U veoma hladnom Talinu

Zmajevi odradili večernji trening

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prije nešto više od 15 minuta na stadionu Le Coch Arena odradila je večernji trening, na temperaturi oko nula stepeni celzijusa.

Selektor naših fudbalera Miroslav Blažević večeras je bio prilično glasan tokom treninga, savjetovajući svoje izabranike. Na poprilično lijepom nacionalnom stadionu Estonije, Zmajevi su uvježbavali akcije, a ako je suditi po formacijama koje je Ćiro isprobavao, iznenađenja u prvih 11 sutra neće biti.

"Ja sam već davno rekao koji će sastav početi sutrašnju utakmicu i ostajem pri tome. Zadovljan sam onim što su moji igrači prikazali večeras na treningu, iako sam prezabrinut zbog sutrašnjeg susreta. Jako je teško u ovom trenutku pretpostaviti šta bi to moglo prevagnuti tokom utakmice, ali šta god da bude, nadam se da će ići nama u korist. Od svojih fudbalera zahtijevam strašnu, gotovo pogibeljnu angažovanost na terenu, jer samo u tom slučaju možemo do pobjede", rekao je nakon treninga Ćiro.

Inače, atmosfera u bh. taboru na jednom je zaista visokom nivou. Svi igrači su u pogonu i niko nije trenirao smanjenim intezitetom, uključujući i kapitena Emira Spahića, te golmana Kenana Hasagića, a obojica će biti spremna za sutrašnju utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.