Zmajevi otputovali za Stockholm

Večeras prvi trening

Zmajevi otputovali za Stockholm

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu će odigrati prijateljski susret sa Švedskom, a prije nekoliko trenutaka dio reprezentativaca i stručni štab sa sarajevskog aerodroma krenuo je put Stockholma.

Iz Sarajeva su put Stockholma krenuli Sanel Jahić, Mehmed Alispahić, Vedad Ibišević, Džemal Berberović, Ibrahim Šehić, Safet Nadarević i Samir Muratović, te stručni štab na čelu sa selektorom Safetom Sušićem.

Pored igrača i stručnog štaba glavni grad Švedske vidjeće i članovi Predsjedništva Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Bogdan Čeko i Sulejman Čolaković, te neizbježni i svugdje prisutni Munib Ušanović.

Kapiten naše reprezentacije Emir Spahić i Edin Džeko u Švedsku su otputovali jučer, a očekuje se da se svi reprezentativci danas pojave u Stockholmu, gdje će naš nacionalni tim u 18 sati imati prvi trening.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije