Zmajevi otputovali za Tiranu

Dobra atmosfera u reprezentaciji BiH

Zmajevi otputovali za Tiranu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je u 10:00 sati otputovala put Tirane čarterom sa sarajevskog Aerodoroma.

Atmosfera unutar reprezentacije uoči gostovanja Albaniji je na visokom nivou, iako su svi svjesni da je pred reprezentacijom Bosne i Hercegovine teška utakmica.

"Ova nam je utakmica važna iz više razloga, ali nije presudna. Moramo probati da se malo oslobodimo pritiska. Znamo da nas čeka jedno veoma teško gostovanje. Albanija je ekipa koja igra tvrdo i zatvoreno, a protiv takvih ekipa najteže je igrati. Ipak, kvaliteta je na našoj strani i ja se nadam, kao i svi ostali reprezentativci, dobrom rezultatu", rekao je Elvir Rahimić uoči leta za Tiranu.

Inače, u sastavu za Tiranu neće biti povrijeđenog Safeta Nadarevića, koji je ipak otputovao sa reprezentativcima dati im podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.