Zmajevi polako pristižu na Ilidžu

Okupljanje pred prijateljske utakmice

Zmajevi polako pristižu na Ilidžu

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas se okupljaju na Ilidži pred nadolazeće prijateljske utakmice.

Veliki broj reprezentativaca je već stigao u hotel "Bosnia & Austria", u kojem je inače smješten naš nacionalni tim, a po prvi put tu je i Bojan Nastić koji je u prošlosti nastupao za U21 selekciju Srbije. 

Fotografije zabilježene u hotelu pokazuju da dobro raspoloženje vlada među igračima, a svi su uvjereni kako će prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje poslužiti kao dobra provjera.

Prema planu stručnog štaba na čelu sa selektorom Robertom Prosinečkim prvi trening naši fudbaleri će odraditi sutra u 18:00 sati u Butmiru, dok je u petak na programu revijalni susret protiv Famosa u Hrasnici. Od subote pripreme se nastavljaju u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi