"Zmajevi" ponovo na okupu
"Zmajevi" počeli sa pripremama za narednu sezonu

Prozivka u Gradačcu

"Zmajevi" ponovo na okupu

Edmir Škorić

Jučer je u 16 sati održana prozivka fudbalera gradačačke Zvijezde, a igračima se obratio menadžer kluba Ferhat Mustafić, te trener Ratko Ninković, ali i sami igrači. Isti dan u 18 sati odrađen je i prvi trening, čime je otvorena nova sezona.

Nakon pauze od dva mjeseca igrači Zvijezde imali su prvo okupljanje u Gradačcu, gdje će početi sa treninzima, a uskoro bi trebala biti poznata i destinacija ovogodišnjih priprema. Na jučerašnjoj prozivci odazvala se većina igrača koja je i završila prošlu sezonu. Tek su Dragan Matić i Ivica Babić otpisani za narednu sezonu. Matić je završio svoju karijeru, dok je Babić dobio slobodne papire, pa će potražiti novu sredinu. Svim prisutnim igračima obratio se menadžer kluba Ferhat Mustafić, te tvorac premijerligaške Zvijezde, trener Ratko Ninković, nakon čeka je održan i prvi trening.

U Gradačcu će doći i do promjena u igračkom kadru, iako iz "crveno-bijelog" tabora ne žele puno pričati o tome. Navodno, klub bi mogli napustiti povremeni bh. reprezentativac Velibor Vasilić, napadač Damir Smajlović, ali i vezista Delić Armin. Upitan je i ostanak mostarskog dvojca Mustafe Kodre i Elvisa Ćorića, pa će se do ponedjeljka znati više o svemu. Imaju u gradu Zmaja od Bosne i svoje alternative, nezvanično dozanjemo da se radi o Bogičeviću, štoperu Modriča Maxime koji bi zamijenio Vasilića, a u napadu bi mogao zaigrati Damir Tosunović, napadač tuzlanske Slobode. Uz to, još nekoliko vrhunskih imena iz domaćeg prvenstva spominju se kao moguća pojačanja.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.