Zmajevi produžili niz bez poraza na sedam utakmica
Jedini poraz u 2018. godini je BiH upisala protiv Meksika još u februaru (1:0)

Dobar niz naše reprezentacije

Zmajevi produžili niz bez poraza na sedam utakmica

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Rizeu remizirala sa Turskom odigravši 0:0.

Zanimljivo, Zmajevima je ovo bio treći remi bez golova na posljednjih šest utakmica jer su istim rezultatom okončani mečevi sa Crnom Gorom i Senegalom.

S druge strane, BiH je produžila niz nepobjedivosti na sedam utakmica a jedini poraz u 2018. godini je doživjela od Meksika još u februaru (1:0).

Zmajevi su dobar niz započeli gostujućom pobjedom protiv Bugarske (1:0), zatim su uslijedila dva pomenuta remija sa Senegalom i Crnom Gorom (0:0), pa pobjeda nad Južnom Korejom (3:1).

U utakmicama Lige nacija, BiH je savladala Sjevernu Irsku sa 2:1 i Austriju sa 1:0.

Naredni meč će naša reprezentacija igrati već u ponedjeljak i to na Grbavici protiv Sjeverne Irske u utakmici 3. kola Lige nacija.

Top Komentari

Gladijajator iz mraka
Dobar niz ali kad ode Džeki i par jos njih bit ce Farski otoci su izvukli nulu na bilinom polju.
8 13
Ismet_Hadziosmanovic
Bravo decki samo naprijed, kakvi turci i lopta,bravčine obične. Naprijed BiH
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti