Zmajevi protiv Bosne
Bez Sejada Salihovića

Sutra na Koševu

Zmajevi protiv Bosne

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće sutra pripremnu utakmicu sa sarajevskom Bosnom na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.

Ovaj će susret biti ujedno i posljednja proba za naše Zmajeve uoči gostovanja u Estoniji u subotu. S druge strane, FK Bosna obilježava godišnjicu svog postojanja i ova će utakmica biti odigrana u okviru programa obilježavanja jubileja.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević u susretu sa Bosnom neće moći računati na Sejada salihovića, kojeg neće biti u ekipi Zmajeva za Estoniju i Španiju, dok je upitan nastup Emira Spahića i Admira Vladavića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.