Zmajevi protiv Njemačke u Frankfurtu

Prijateljska utakmica reprezentacija

Zmajevi protiv Njemačke u Frankfurtu

Fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine odigraće 3. juna naredne godine prijateljsku utakmicu sa Njemačkom, na stadionu u Frankfurtu.

"Danas je u prostorije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine stigao konačan prijedlog o odigravanju međunarodne prijateljske utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine i Njemačke. Utakmica bi se trebala odigrati u Frankfurtu 3. juna naredne godine, što je naš Savez uz konsultacije sa selektorom Miroslavom Blaževićem i prihvatio, naravno uz 20 odsto obaveza prema selektoru, u odnosu na bonus od strane DFB. Uskoro se očekuje potpisivanje i zvaničnog ugovora o ovoj utakmici", riječi su generalnog sekretara N/FSBiH Muniba Ušanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.