Zmajevi sa Iranom 12. avgusta u Sarajevu
Ćiro je odlučio da igramo meč sa reprezentacijom koju je nekad predvodio s klupe

Definitivno dogovoren prijateljski meč A tima

Zmajevi sa Iranom 12. avgusta u Sarajevu

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 12. avgusta odmjeriće snage sa Iranom, a meč će biti odigran u Sarajevu, odlučio je Miroslav Ćiro Blažević, selektor našeg nacionalnog tima, potvrđeno nam je iz N/FS BiH.

U Nogometni / Fudbalski savez BiH stigle su dvije ponude, od Bahreina za gostovanje naših Zmajeva u Beču, te Irana koji se ponudio da dođe u našu zemlju. Selektor Blažević na kraju se odlučio za meč sa Irancima kojima smo „dužni“ utakmicu još iz vremena kada je Meho Kodro odbio voditi reprezentaciju u Teheran, nakon čega je smijenjen.

Prijedlog ugovora sa Irancima već je stigao u bh. kuću fudbala i tokom dana će biti potpisan i proslijeđen u sjedište iranskog saveza u Teheran.

Meč sa Iranom biće posljednja provjera našem reprezentativcima pred mečeve kvalifikacija protiv Armenije (5. septembra) u Yerevanu i Turske (9. septembra) u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.