)
Zmajevi sletili u Stockholm

Zmajevi sletili u Stockholm

Dio reprezentcije Bosne i Hercegovine sletio je prije nekoliko trenutaka na aerodrom u Stockholmu.

Nekoliko reprezentativaca, Vedad Ibišević, Samir Muratović, Sanel Jahić, Ermin Zec, Mehmed Alispahić, Džemal Berberović i Ibrahim Šehić su se iz Sarajeva zaputili za Stockholm. Zajedno s njima u Švedsku su stigli selektor A fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić, te njegovi pomoćnici Elvir Baljić i Borče Sredojević, kao i nekoliko čelnika Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sa aerodroma se uputila ka hotelu u kom su smješteni, gdje se tokom dana očekuje dolazak i ostatka reprezentacije. Edin Džeko, Kenan Hasagić i Emir Spahić u Stockholm su stigli još jučer.

"Večeras ćemo održati prvi trening uoči subotnje utakmice. Večerašnji trening poslužiće mi jako dobro kao provjera fizičke spreme reprezentativaca. U ovom trenutku nemam informacija da će neki igrači eventualno kasniti, tako da na večerašnjem treningu očekujem sve fudbalere", rekao je za SportSport.ba selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti