Zmajevi složni: Svaka pobjeda nam je važna!

Naši reprezentativci u dobrom raspoloženju

Zmajevi složni: Svaka pobjeda nam je važna!

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u dobroj atmosferi dočekuju prijateljsku utakmicu sa Meksikom koja se igra u noći sa utorka na srijedu u 3:30 po našem vremenu.

Trening koji se trebao održati jutros otkazan je zbog FIFA doping kontrole. Dok su čekali svoj termin za davanje uzoraka, Medunjanin, Mujdža i Begović provodili su vrijeme razgovarajući uz kafu u opuštenoj atmosferi. Njih trojica dali su izjave za zvaničnu stranicu NFS BiH.

„Bio je to dobar test za nas, mada rezultat nije bio u prvom planu odigrali smo dobro. Važno je da nastavimo kontinuitet i  u narednoj utakmici bez obzira što je prijateljska, da igramo kao ekipa i ostavimo dobar utisak.“, osvrnuo se Medunjanin na pobjedu protiv Obale Slonovače i najavio naredni meč sa Meksikom.

Asmir Begović je svjestan snage protivnika, ali najavljuje potpunu ozbiljnost u pristupu utakmici koja slijedi: "Znamo da će biti teška utakmica i da oni imaju dosta dobrih igrača. Mi moramo nastaviti igrati na visokom nivou, kao što smo pokazali da možemo i postići pozitivan rezultat. Utakmica jeste prijateljska ali mi se spremamo za Brazil i važna nam je svaka pobjeda.“

„Mislim da je najbitnije da mi damo sve od sebe i odigramo što bolje možemo. Rezultat nije u prvom planu, ali želimo da pobijedimo i nadam se da ćemo iz ove utakmice svi izaći zdravi i spremni za Brazi.“, istakao je Mensur Mujdža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti