Zmajevi trenirali na Grbavici

Zmajevi trenirali na Grbavici

Pod trenerskom palicom selektora Miroslava Blaževića fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine obavila je danas i prvi trening na stadionu Grbavica.

Svi danas pristigli fudbaleri izašli su na travnjak stadiona Željezničara, te su uvodnih desetak minuta radili na zagrijevanju i razgibavanju, a vremešni selektor naše reprezentacije Miroslav Blažević pokazao je zavidnu okretnost i pokretljivost, objašnjavajući Zmajevima šta da rade.

Cijeli trening u punom ritmu odradio je i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji je na ovaj način pokazao da Ćiro može s punim pravom računati na njega već u subotnjem duelu sa reprezentacijom Armenije.

Na golu su naizmjenično stajali Nemanja Supić i Asmir Begović, koji je, očigledno, željan dokazivanja pokazao nekoliko zaista bravuroznih intervencija.

Ipak, pljesak oko 200 gledalaca koliko ih je prisustvovalo treningu na Grbavici pripao je Lyonovom vezisti Miralemu Pjaniću koji je predivnim lobom matirao kolegu iz reprezentacije Nemanju Supića.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u srijedu, sa početkom u 17 sati, odigrati kontrolnu utakmicu sa Famosom u Hrasnici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.