Zmajevi trenirali na Rasunda stadionu

Zmajevi trenirali na Rasunda stadionu

Fudbalska reprezentacija BiH prije nešto manje od sat vremena počela je trening na stadionu Rasunda u Solni.

Zmajevi su danas po prvi put trenirali kompletni, nakon što su se u nbh. taboru sinoć pojavili Miralem Pjanić i Sejad Salihović, koji su kasnili na okupljanje.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić podijelio je nakon uvodnog zagrijavanja svoje izabranike u dvije ekipe, koje su igrale jedna protiv druge.

Tako su se u "crvenoj" ekipi našli: Šehić, Hasagić, Misimović, Spahić, Muratović, Džeko, Mravac, Berberović, Zec i Medunjanin, koji su igrali protiv "plavih" u sastavu: Begović, Nadarević, Ibričić, Pandža, Rahimić, Alispahić, Pjanić, Salihović, Muslimović, Ibišević i Medunjanin.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.