Još jedan trening u Guaruji pred duel sa Super Orlovima

Zmajevi trenirali, sutra putuju za Cuiabu

Teme:

Prvotimci našeg najboljeg tima danas su u Guaruji, nakon jučerašnjeg slobodnog dana, odradili trening. 

Atmosfera u našem taboru je odlična kao i prethodnih dana. Nema sumnje da će izabranici Safeta Sušića u duel sa Nigerijom ući maksimalno spremni i motivisani. Pobjedom u Cuiabi bili bi jednom nogom u drugom krugu, a Sušić i njegovi momci svjesni su važnosti utakmice, jer nas eventualni poraz automatski eliminiše. 

Na jutrošnjem treningu pojavili su se svi fudbaler, a Salihović je trenirao odvojeno od ostatka ekipe. Drugi današnji trening je otkazan, a prije polaska za Cuiabu naš najbolji tim odradit će još jedan trening, sutra ujutro u 10 sati po lokalnom vremenu. 

Nakon sutrašnjeg treninga reprezentacija putuje za Sao Paolo, gdje u 16 sati po lokalnom vremenu ima let za Cuiabu. Utakmica je na rasporedu u subotu sa početkom od 18 sati po lokalnom vremenu na stadionu Arena Pantanal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije