Sutra samo laganiji jutarnji trening na plaži

Zmajevi trenirali u Guaruji, sutra sa Santosom

Teme:

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine trenirala je večeras na stadionu u Guaruji.

Selektor Sušić na raspolaganju je imao sve fudbalere, a trening je bio nešto lakšeg intenziteta. Odigrana je i trening utakmica, na kojoj je selektor Sušić uigravao prekide. 

Fizioterapeut našeg nacionalnog tima, Ismar Hadžibajrić po završetku treninga morao je bandažirati skočni zglob lijeve noge, Emira Spahića, ali ne radi se o ozbiljnijoj povredi. 

Naša reprezentacija sutra će u 18 sati po lokalnom vremenu odigrati prijateljski susret sa mladom ekipom Santosa na stadionu u Guaruji. Izabranici selektora Sušića sutra će odraditi i lagani jutranji futing na plaži u Guaruji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.