Zmajevi u Hrasnici pobijedili Famos sa 8:0

Prijateljska utakmica u Hrasnici

Zmajevi u Hrasnici pobijedili Famos sa 8:0

Fudbalska reprezentacija naše zemlje danas je u Hrasnici odigrala trening utakmicu protiv Famosa. Iako je rezultat bio u drugom planu, na terenu nije nedostajalo žara i borbe, a naš nacionalni tim na kraju je slavio s uvjerljivih 8:0.

Od samog starta naš nacionalni tim je nametnuo svoj tempo, a na prvi gol se čekalo do 21. minute. Mrežu Famosa je poslije kombinacije s Todorovićem zatresao Sarić, da bi se samo dvije minute kasnije u strijelce upisao i Duljević.

Zmajevi su do kraja poluvremena, tačnije u 43. minuti, uspjeli postići još jedan gol. Nakon akcije koju je započeo Todorović na 3:0 je povisio Višća, što je ujedno bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Ista slika viđena je i u drugom poluvremenu. Reprezentacija Bosne i Hercegovine je dominirala, a Famos je tek povremeno prelazio centar terena. U 62. minuti bilo je 4:0 za Zmajeve zahvaljujući autogolu koji je postigao Leto, da bi samo dvije minute naš tim stigao do još jednog gola preko Bajića.

Unatoč visokoj prednosti Zmajevi nisu stali. U završnici utakmice su još tri puta tresli mrežu domaćina, u strijelce su se redom upisivali Kodro, Zukanović i Zakarić za konačnih 8:0.

Pred našom reprezentacijom su u narednim danima još dvije prijateljske utakmice. U Zenici će Zmajevi 28. maja odmjeriti snage sa Crnom Gorom, dok će 2. juna igrati protiv Južne Koreje. 

Top Komentari

Gvardiola
Znaci totalno ih uništili. Ovi nisu imali sta da traže. Bravo momci
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije