Zmajevi u novembru u Alžiru?

Turnir povodom 50 godina nezavisnosti Alžira

Zmajevi u novembru u Alžiru?

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u novembru bi mogla učestvovati na turniru u Alžiru.

Naime, u novembarskom FIFA terminu naš nacionalni tim još uvijek nema protivnika, a Oslobođenje piše da čelnici našeg saveza razmatraju ponudu koju je na adresu Saveza poslao bh. stručnjak i selektor Alžira Vahid Halilhodžić.

Povodom 50 godina nezavisnosti Alžira biće održan turnir, a Halilhodžić je ponudio učešće našem nacionalnom timu. Pored Alžira i Bosne i Hercegovine, ukoliko prihvati ponudu, na turniru bi igrala jedna reprezentacija iz Afrike, te jedna iz Južne Amerike.

Oslobođenje piše da traju pregovori oko visine honorara koji bi naš nacionalni tim dobio za učešće na turniru, a ukoliko dođe do dogovora, ugovor će biti brzo potpisan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.