Znate li zbog čega sinoć nije bilo izjava iz tabora Intera?

Bojkotovali novinare

Znate li zbog čega sinoć nije bilo izjava iz tabora Intera?

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su na domaćem terenu doživjeli šokantan poraz u velikom derbiju od Juventusa (2:3) u meču 35. kola Serije A.

Inter je imao prednost od 2:1 do samog finiša utakmice, a onda je Stara dama došla do nevjerovatnog preokreta i pobjede. Domaći tim je od gotovo samog početka igrao s igračem manje nakon što je Vecino dobio direktan crveni karton, ali i pored toga Inter je preokrenuo na 2:1.

Ipak, u zadnjim minutama utakmice Juventus je šokirao navijače Intera golovima Cuadrada i Higuaina, te je s tri boda napustio Meazzu. Igrači domaćeg tima bili su bijesni na sudiju nakon utakmice jer su vjerovali da je svojim odlukama naštetio Interu.

Nakon što su igrači obje ekipe napustili svlačionice na Meazzi prisutnim novinarima obratili su se samo fudbaleri Juventusa. Medijima nije bilo jasno zbog čega su igrači Intera samo prošli, ali se kasnije ispostavilo da su se u svlačionici dogovorili da bojkotuju novinare i bilo kakve izjave oko derbija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi