Zoff: Buffon i Casillas će odlučiti  utakmicu

Legendarni Dino smatra

Zoff: Buffon i Casillas će odlučiti utakmicu

Nekadašnji golman reprezentacije Italije i fudbalska legenda, Dino Zoff istakao je da su njegovi kolege, golmani upravo ti koji će odlučiti večerašnji duel između Španije i Italije.  

"Gianluigi Buffon i Iker Casillas? Njihov duel će biti važan. Teško je reći koliko. Ovisi o tome kakvu utakmicu budemo gledali", kazao je Zoff za Gazzetta dello Sport.

 

Iako mnogi Italiju nisu vidjeli u finalu Eura 2012, Zoff je uvjeren da će Prandellijevi momci uspjeti da odigraju dobru partiju.

 

"Možda na papiru nismo favoriti, ali smo bili bolji i slavili smo u nekoliko zadnjih velikih utakmica, dok su oni prošli Francusku i Portugal igrajući ne baš najbolje", dodao je legendarni Dino te je za kraj kazao:

 

"Da li je njihova forma u opadanju? Zasigurno nije ali su imali više poteškoća nego mi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.