Zoff: Inter ove sezone neće dominirati

Legendarni golman Italije i Juventusa

Zoff: Inter ove sezone neće dominirati

E. Škorić

Golmanska legenda reprezentacije Italije i Juventusa, Dino Zoff, vjeruje kako ove sezone Inter neće dominirati Serijom A, pa prednost daje Staroj dami.

Scudetto je u znaku Intera već četiri uzastopne sezone, pa i ovaj put mnogi tipuju na momčad Jose Mourinha. Ali, uvijek postoje oni koji ne misle tako. Jedan od njih je i legendarni bivši čuvar mreže Juventusa i Italije, Dino Zoff.

"Mislim da Inter ove godine neće dominirati u Seriji A. Liga će biti više uravnotežena ove sezone. Juventus je dosta kvalitetniji sada kada imaju Diega, a Milan i Roma također imaju štošta toga reći. Roma i Lazio igrat će za četvrto mjesto", izjavio je Zoff.

Ovog vikenda u okviru 2. kola Serije A na rasporedu su dva derbija. Večeras će na San Siru Milan pokušati poremetiti Interove planove i udaljiti ih od naslova, iako je prerano o tome govoriti. Sutra će Juventus biti gost Romi, pa će i na Olimpicu biti zanimljivo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.