Zokora prva želja Ramosa
Želja trenera Ramosa

Ramos već kupuje

Zokora prva želja Ramosa

Adnan Beganović

Novi trener madridskog Reala, Juanda Ramos već je saopštio upravi kluba da u Real u januarskom prelaznom roku želi dovesti Didiera Zokoru.

Juande Ramos je na prvom sastanku sa upravom Reala izrazio želju da mu se dovede zamjena za Malijca Mahamadouja Diarraja koji zbog povrede neće moći nastupati do kraja sezone.

Ramos kao njegovu zamjenu vidi Didiera Zokuru kojeg je trenirao u Tottenhamu i smatra da bi se ovaj reprezentativac Obale Bjelokosti vrlo lako uklopio u Real.

Kako prenose španjolski mediji, razgovori su već u toku i transfer bi trebao biti završen u januaru i vrijedio bi oko osam miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.