Zola bi mogao napustiti West Ham

Suvlasnik engleske ekipe tvrdi

Zola bi mogao napustiti West Ham

Suvlasnik West Hama David Sulliven izjavio je da bi menadžer kluba Gianfranco Zola na kraju sezone mogao da podnese ostavku.

Ipak, i pored učestalih špekulacija u britanskim medijima da će Zola uskoro završtii saradnju sa londonskim timom, nije navedeno ko bi ga mogao zamijeniti na kraju sezone.

West Ham je ove sezone ostvario veoma slabe rezultate, a uz čak 18 poraza, dugo su se nalazili u zoni ispadanja, dok u ovom trenutku imaju šest bodova više od osamnaestoplasiranog Hulla.

"Zola nam je nagovijestio je da bi mogao da podnese ostavku na kraju sezone, ali mislim da može da se predomisli. U izjavama medijima nije rekao da će ostati u klubu po završetku prvenstva. Uprava još nije donijela nikakvu odluku o promjeni trenera", rekao je Sulliven.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije