Zola dovodi Tonija i Gudjohnsena?

Zola dovodi Tonija i Gudjohnsena?

Edmir Škorić

Engleski West Ham najavljuje nova pojačanja u napadačkom dijelu, pa bi tako već ovog ljeta u redove Ćekićara mogli preći Eidur Gudjohnsen iz Barcelone i Luca Toni iz minhenskog Bayerna.

Trener West Hama Gianfranco Zola želi dodatno pojačati svoj napad, pa bi dres Čekićara uskoro mogli obući napadači Eidur Gudjohnsen i Luca Toni. Prvi je trenutno igrač Barcelone, a on i Zola zajedno su igrali jedno vrijeme u londonskom Chelseau. Italijanski stručnjak priznao je kako su vrata otvorena islandskom napadaču, koji također ima želju vratiti se na Otok.

Osim njega, svoj potpis uskoro bi mogao staviti i Italijan Luca Toni, koji je inače Zolin veliki prijatelj. Bivši igrač Fiorentine ove sezone je u drugom planu Bavaraca, unatoč postizanju dosta golova u prvoj sezoni za Bayern. Njegov menadžer Jose Alberti uvjeren je kako će igrač na kraju završiti na Upton Parku.

"U Bayernu on ne igra, a Zola mu je veliki prijatelj. Mislim da će se ovaj transfer dogoditi.", rekao je Alberti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije