Zola: Giovinco je nasljednik Del Piera

Zola: Giovinco je nasljednik Del Piera

Legendarni italijanski fudbaler, Gianfranco Zola, pred večerašnju utakmicu Parme i Juventusa, komentarisao je ovosezonske igre Sebastiana Giovinca:

"Giovinco je sjajan fudbaler, koji ima potrebnu kreativnost. Smatram da je on pravi nasljednik Del Piera, jer je u međuvremenu sazrio kao igrač i sada je ubojitiji strijelac." istakao je Zola.

Sebastian Giovinco je fudbaler Parme, na posudbi iz Juventusa, koji ima drugu polovinu njegovog ugovora, a već određeno vrijeme se špekuliše, kako bi se popularni Atomski mrav, na kraju sezone mogao vratiti u Juventus.

Parma i Juventus, danas u 18:30, igraju zaostali meč 21. kola Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.