Zola igračima: Moramo ostati smireni

Zola igračima: Moramo ostati smireni

Edmir Škorić

Predposljednjeg Wes Hama čeka iznimno teško razdoblje, no trener Gianfranco Zola poručuje igračima da ostanu fokusirani i smireni.

Čekićari su u opasnoj zoni i uz Portsmouth, za sada, glavni su kandidat za napuštanje Premiershipa. Londožane sada čekaju gradski okršaji s Tottenhamom i Arsenalom, susret s Stokeom i onaj s Portsmouthom, okršaj sa izravnim konkurentom za ispadanje. Ta utakmica igra se na dan Božića.

Ipak, Zoli i njegovim igračima veliki motiv dao je bod sa Chelseaom u prošlom kolu. Klub strahuje od moguće prodaje Sott Parkera i Mathow Upsona Liverpoolu, dok napadača Carlton Colea želi Arsenal. No to nije sve, navodno su gazde kluba pronašle nove investitore pa je izvjesno da West Ham od zime bude u rukama novih vlasnika.

Zola je poručio svojim igračima da ostanu fokusirani na terenu, te je istakao da je to jedino što je u njegovoj moći.

"Ne znam što će se dogoditi sljedeći mjesec. Jedino što sigurno znam da nas čekaju tri vrlo, vrlo važne utakmice i ja se želim usredotočiti na njih. U januaru ćemo vidjeti što će biti od svega, da budem iskren, upravo sada, nemam pojma što bi moglo biti", kazao je bivši igrač Chelsea.

Trener Čekićara potvrdio je da bi volio zadržati sve svoje igrače.

"Naravno, naravno, želimo zadržati sve naše najbolje igrače. Ponavljam, za nas je najvažnije da ostanemo fokusirani na utakmice koje nam slijede i to je jedino na što možemo sami utjecati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije